SSH×GLC Zoom session (the 2nd Session)

Today's agenda Open Zoom meeting at 13:00

Time	Menu	Details
All Together Session		
13:20-13:25 (5min)	①Opening remark & Today's	By Maeta
14:20-14:25 (5min)	objective	
Breakout Room Session		
13:25-14:05 (40min)	②Students show GLC supporter(s)	GLC supporters facilitate the session.
14:25-15:05 (40min)	the whole presentation with slides	(Ask questions and give some advice
	③Check each slide and their way of	sharing their slides on GLC sites. Use
	explaining the slide one by one	"white board" function if you need.)
All Together Session		
14:05-14:10 (5min)	⑤Closing remark	By Maeta
15:05-15:10 (5min)		

You have 40 min in Breakout Session. GLC supporters facilitate the session. We will continue today's task next week as well, so don't worry even if you cannot finish checking all the slides and delivery only this time. You will find a notice on the screen 2 min before the Breakout Session finishes.

1.Screen Sharing (GLC site) 2. Students make a whole presenation with slides first.

3. GLC supporters ask questions or advise them how they can improve their slides and delivery.